Marković: Pa ne mislite valjda da je Zec ušao u sudačku svlačionicu s nekom namjerom!

PREDSJEDNIK Kamen Ingrada Vlado Zec na poluvremenu utakmice Kamen Ingrad - Osijek, koja je završila rezultatom 1:1, ušao je u sudačke svlačionice, potvrdio nam je sportski direktor Osijeka, iako to niti jedan djelatnik domaćeg bilo gostujućeg kluba ne bi smio učiniti.

Kako je u razgovoru za Index kazao Alen Petrović, Zec niti bilo tko drugi nema što tražiti u sudačkoj svlačionici. Dodao je kako je nakon toga sucima kazao da je vidio tko ih je posjetio, te ih zamolio da zadrže kredibilitet koji su imali u prvom poluvremenu. Nakon prvog poluvremena rezultat je bio 1:1.

Petrović je dodao kako je suđenje bilo odlično, te da slučaj neće nikome prijaviti.

Disciplinski sudac HNS-a Krešimir Vlajčević kazao nam je kako u pravilu nitko ne bi smio ulaziti u prostorije sudaca, te da on može postupiti jedino ukoliko postoji prijava. Na pitanje jesu li suci trebali prijaviti "posjetu" Zeca, Vlajčević je kazao kako su oni trebali ocijeniti radi li se o prekršaju te zatim postupiti po pravilima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik HNS-a Vlatko Marković rekao nam je kako nije čuo da je Zec posjetio suce. "No, sigurno je, ako se takvo što dogodilo, da će ići prijava i da će se istražiti. Za to je nadležna sudačka organizacija" - kazao nam je Marković.

"Pa, ne mislite valjda da je Zec išao u njihove prostorije s nekom namjerom?" - rekao je na kraju razgovora Marković.

A.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara