Marković za Index: Laž je da sam zvao Zvonimira Bobana!

Marković za Index: Laž je da sam zvao Zvonimira Bobana!

NAKON tužne vijesti o oproštaju Dade Prše od nacionalnog dresa, kontaktirali smo predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Vlatka Markovića, koji je cijelu priču, naravno, demantirao.

"Istina je da me Dado nazvao kako svog prijatelja i predsjednika HNS-a no uopće nismo razgovarali o igranju. O tome ćemo govoriti kad dođem kod njega u posjet." - odlučan je presidente.

"Dado je priznao da ima određene tegobe s koljenom, ali to je sasvim normalno." - dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovakve Markovićeve izjave mogu samo dodatno potaknuti stavove kako najbolji hrvatski napadač uistinu prekida reprezentativnu karijeru, no predsjednik još uvijek vjeruje u sredstva persuazije, stoga ne čudi što ne želi izlaziti u javnost s ishitrenim izjavama.

Ako zagusti, uvijek može promijeniti mišljenje. Marković je zauzeo jasan stav i prilikom govorenja o budućem izborniku.

Odbio je iznijeti imena dvojice stranaca s kojima mediji špekuliraju od uručenja otkaza Zlatku Kranjčaru te također demantirao navode kako je kontaktirao Zvonimira Bobana.

"Napišite da je Vlatko Marković rekao da su to laži! Boban me nije zamolio da mu se obratim pismenim putem jer ga nisam niti zvao." - oštar je predsjednik.

Osim Bobana, za svetu klupu hrvatske reoprezentacije konkuriraju i Igor Štimac, Slaven Bilić te Branko Ivanković, a špekulira se i s imenima poput Dina Zoffa, Ottmara Hitzfelda, Christopha Dauma, Alberta Zaccheronija, Trapattonija te Lothara Matthausa.

D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara