Massa: Najbolji način za opuštanje? Ništa ne raditi

Foto: AFP

SLUŽBENA internetska stranica Formule 1 upoznala je ljubitelje prestižnog automobilističkog sporta s tajnama i manje poznatim stvarima brazilskog vozača Ferrarija.

U razgovoru Felipe Massa je otkrio čega se boji, što ne voli, zbog čega plače te kako bi provodio nedjelju da mu nije radni dan.

"Spavajući."

Na koji ste film posljednji puta pustili suzu?

"Ne plačem na filmove. Posljednji sam puta plakao čitajući autobiografiju Erica Claptona, odnosno dio u kojem piše kako je izgubio sina. Eric je moj dobar prijatelj. Čitajući taj odjeljak ostao sam šokiran mišlju da se takva tragedija dogodila nekom koga tako dobro znam."

Što vas plaši i zašto?

"Bojim se visine. Ne u zrakoplovu, već kada pogledam s visokoga - to me užasava. Bungee jumping - nećete me vidjeti da to radim."

Način na koji se najbolje opuštate?

"Doma ne radeći ništa. Možda malo gledanja televizije, ali ništa ne raditi je najbolji način za opuštanje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pet stvari koje ne podnosite?

"Nisam siguran da ih mogu nabrojati pet, ali počnimo. Ljude koji lažu i one koji glumataju. Zatim, male životinje s puno nogu, kao i one opasne. Ne volim ni putovanja danju, ona noćna su mi bolja jer lako utonem u san."

Jeste li ikada i biste li ikad obojili kosu?

"Jesam, kada sam bio mlađi. Malo sam je posvijetlio, no nisam dobro izgledao pa se nikad ponovno nisam odlučio to napraviti."

Imate li tetovažu ili piercing?

"Piercing nemam. Možda ću se jednog dana tetovirati, ali budući da imam 29 godina mislim da je moje vrijeme za to već prošlo. Ali, sviđaju mi se tetovaže."

Idoli iz djetinjstva?

"Kad sam bio dijete uzor mi je bio otac, kasnije i Pele."

Sakupljate li štogod?

"Mnogo stvari. Volim satove, imam kolekciju od njih pedesetak", kazao je Massa, u razgovoru je otkrio da je kao dječarac bio nestašan pa je tako jednom kažnjen i s nekoliko dana zabrane dolaska u školu koju je zaključao onemogućivši svima ulazak u nju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara