Matej Mamić: Vraćam se na parket!

IAKO SU neki tvrdili da hrvatski košarkaški reprezentativac Matej Mamić više nikad neće igrati košarku nakon teške ozljede kralježnice, Mamić je izašao iz bolnice i najavio povratak na parket, potvrdivši tako još jednom svoju sportsku, ali i ljudsku veličinu.

Kako javlja Jutarnji list, Mamićev je liječnik pustio našeg košarkaša na dva dana kući za Božić kako bi mogao provesti blagdan sa svojom obitelji.

"Pustili su me liječnici doma na dva dana i drago mi je što sam ovdje. Nakon mjesec dana u bolnici okružje obitelji mi je najviše trebalo. Osjećam se dobro, lagano hodam i sve je super." - kazao je Mamić.

Navijači berlinske Albe nisu zaboravili svog miljenika, pa su mu tako za Božić poklonili čestitku dimenzija dva metra puta jedan i pol metar, na koju su zalijepili čak 6500 "normalnih" čestitki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stvarno su me ugodno iznenadili i pokazali da i za blagdane misle na mene." - ustvrdi je hrvatski reprezentativac.

Mamić je kazao kako često razmišlja o povratku na parket.

"Terapija ide prema planu i mislim da imam oko devedeset posto šansi da se vratim u vrhunsku košarku. Možda je obitelj protiv toga zbog proživljenog šoka, ali u potpunosti ih razumijem." - zaključio je naš košarkaš.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara