McClaren: Ovo mi je najveći poraz, ali ne razmišljam o ostavci

PRVO pitanje upućeno Steveu McClarenu na press konferenciji bilo je, naravno, vezano uz njegov ostanak na klupi engleske reprezentacije i to bez ikakvog zavlačenja: "Je li vam ovo posljednja utakmica?".

"O tome sad ne želim razgovarati. Glava je još vruća i ne želim donositi preuranjene odluke. Želim samo razgovarati o ovoj velikoj i uzbudljivoj utakmici koja je bila puna preokreta poput vlaka smrti",  odgovorio je McClaren, iako je netom nakon utakmice za BBC jasno kazao kako neće podnijeti ostavku te da  ne razmišlja o tome.

"Što da kažem, vrlo sam tužan što smo izgubili, nismo se plasirali na Euro, ali iskreno - svojim predstavama do sada nismo to ni zaslužili. Osobno je razočaravajuće što smo na prepunom Wembleyu primili čak tri gola i istinski razočarali naše navijače. To smatram svojim najvećim porazom", rekao je McClaren.

"Što se tiče Hrvatske mogu samo napomenuti da su još jednom pokazali kako su dobra i kvalitetna momčad i zaslužili su ovu pobjedu kao i odlazak na europsko prvenstvo", malo je pohvalio našu momčad engleski izbornik.

"Još jednom ponavljam iznimno sam razočaran što se nismo uspjeli kvalificirati na Euro, pogotovo zbog naših vjernih navijača koji će sad to prvenstvo gledati na malim ekranima", ponovio je.

Na pitanje je li pogriješio s Carsonom na vratima Engleske, kazao je:  "Mislim da je bio spreman, pogreške kao ona kod prvog gola, događaju se svakome.  No, on je opravdao povjerenje u drugom poluvremenu kad nas je spašavao u nekoliko situacija."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara