Medeni mjesec s Bilićem nagrada za torturu pod Ladićem

KAPETAN Rijeke Anas Sharbini, jedan od najtalentiranijih mladih igrača Hrvatske komentirao je za Index Bilićev poziv u reprezentaciju.

Sharbini je presretan činjenicom da će uskoro zaigrati s Vatrenima, iako ističe kako misli da je to svojim igrama i zaslužio.

"Sigurno da je ovo velika čast za mene. Presretan sam i zahvaljujem cijelom stručnom stožeru što je prepoznao moj talent i nagradio ga. Mislim da sam ovaj poziv zaslužio svojim dobrim igrama kroz cijelu sezonu. Ovo je kruna moje karijere", rekao je u razgovoru za Index Anas Sharbini.

Kako je u statusu zamjene, Anas vjerojatno neće zaigrati ni minute na Euru, međutim, to mu, kaže, uopće nije važno.

"Uopće nije bitno hoću li igrati ili ne, odnosno, to je manje bitno i o tome da vam budem iskren uopće ne razmišljam. Presretan sam što uopće idem tamo s njima, što ću provesti čak mjesec dana živući s njima, jedući, trenirajući. To je velika stvar za mene, jer ću biti sa svojim idolima, a to sam sanjao cijeli život", napomenuo je Sharbini.

"Želim se odužiti Biliću što me spasio"

Status A reprezentativca veliki je poticaj Sharbiniju. Posebno je važno što je on došao u pravo vrijeme, nakon velike svađe s Ladićem, koji ga više nikada nije namjeravao ni pozvati u mladu reprezentaciju.

"Izbornik je pokazao veliko zanimanje i zalaganje za mene i na tome sam mu iznimno zahvalan, jer me na jedan način i spasio. Sigurno da je ovo za mene jedan veliki motiv za dalje, podstrek da sam na pravom putu. Sada ću još više raditi kako bi napredovao i podigao se na još jednu stepenicu više. Dat ću sve od sebe da opravdam Bilićevo povjerenje jer mi je to sada najvažnije", spremno će mladi veznjak Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se tiče usporedbe s Modrićem, naravno da mi gode te usporedbe. On je najbolji igrač Hrvatske i zaista sam sretan što me spominju u tom kontekstu. Kao što sam rekao to je samo jedan u nizu poticaja da nastavim ovim putem", napominje Sharbini.

"Pogriješio sam, ali dogodilo se to i Srni u slučaju 'Fontana'"

Anas zna da je pogriješio što se nije odazvao Ladiću i obećava da se to nikada neće ponoviti

"Svjestan sam da sam pogriješio što se nisam odazvao Ladiću, ali ljudi griješe i zbog toga ću ja platiti svoju kaznu, ali to treba ostaviti iza sebe. Pogriješili su Srna i ekipa kada su išli u Fontanu pa im je sada oprošteno. Sada obećavam da se to više neće ponoviti", dodao je kapetan riječke momčadi.

Činjenicu da ga je Bilić pozvao iza leđa Ladiću, mladi veznjak nikako ne želi komentirati.

"To jednostavno ne želim komentirati, to je stvar između Ladića i Bilića. Ne želim potpirivati vatru."

Vedran Buble
Foto:Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara