Medić o udaranju Celiščaka: Ja sam na godišnjem odmoru!

Foto: NK Zagreb

DRAŽEN MEDIĆ u bogati je popis nasilničkog ponašanja ubilježio još jedan - udaranje Vedrana Celiščaka jer nije htio potpisati raskid ugovora. Prva šaka HNL-a često gubi živce pa se tako do sad sukobio sa sucima, Sergejom Jakirovićem, Ćirom Blaževićem, navijačima vlastitog kluba... Kad smo Medića pitali za komentar sukoba s Celiščakom nije htio ništa komentirati:

"Ja sam na godišnjem odmoru!", bilo je sve što je Medić rekao.

> Navijači Zagreba: Igračima je zabranjeno članstvo u Sindikatu, a Mediću se tolerira agresivno ponašanje

Kronologija Medićevih sukoba:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Medić se 2005. potukao s tada jednim od najboljih zagrebaša, Sergejom Jakirovićem. Razlog su navodne optužbe na račun Jakirovića za lošu, odnosno ležernu igru protiv Hajduka. Igrač i predsjednik potukli su se "iza zatvorenih vrata", a nakon šamaranja i udaraca Jakirović je uzvratio Medić. Nakon toga je prodan u CSKA iz Sofije.

2007. disciplinski sudac Prve HNL Krešimir Vlajčević pokrenuo je postupak protiv Medića i sportskog direktora Igora Čale i zatražio njihova očitovanja o incidentu koji se dogodio nakon utakmice Zagreb - Hajduk. Kontrolor suđenja na toj utakmici, Osječanin Miro Marijanović, prijavio je Medića i Čalu za fizički i verbalni napad nakon utakmice. Navodno je došlo i do hvatanja na vrat, a sve se dogodilo nakon što je kontrolor Marijanović poslao izvještaj i ocjene sudaca utakmice Zagreb - Hajduk.

Sukobio se Medić i s Ćirom Blaževićem dok je ovaj bio trener Zagreba. Ćiro je ustvrdio da je njegov bivši poslodavac nasilnik koji mu je prijetio, da ima pištolj u automobilu, da prijeti novinarima i svojim igračima te kako ga je, po njemu, zakinuo za 200 tisuća eura od transfera Mandžukića i Vrdoljaka u Dinamo. Medić se nakon toga verbalno žestoko obrušio na Ćiru.

2010. predsjednik Zagreba udario je jednog člana White Angelsa. Dogodilo se nakon utakmice protiv Karlovca u Kranjčevićevoj koju su Pjesnici izgubili 2:1. Medić je zbog skandiranja navijača izgubio živce i šakom udario jednog od njih.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara