Miami Herald: Paersonica nakon utrke polomila štap!

JOŠ JUČER su mediji sa zanimanjem pratili reakcije Anje Paerson nakon Janičine povijesne pobjede u kombinaciji. Rivalstvo dvaju velikih skijašica iz Svjetskog kupa polako se počelo topiti, s obzirom da je Janica u Sestriereu Šveđanku ponovo potukla, pa joj ni brončana medalja nije uspjela smiriti živce.

"Daj, pa i bronca je odličje." - pokušavala je Janica biti pristojna nakon utrke. Anja nije htjela ni čuti.

Nakon loših rezultata u Svjetskom Kupu, sezonu je usmjerila isključivo na Olimpijske Igre. Jučer je na postolju izgledala utučeno, no detalji koji su danas izašli na vidjelo, daju pravi uvid u ono što se događalo u Anjinoj glavi.

Miami Herald objavio je vijest kako se Anja nakon utrke nije uspjela suzdžati, pa je ljutito polomila svoj štap i razbacala ga uokolo.

"Nakon što ju je Janica potukla u kombinacijskom spustu, Anja je prelomila štap na dva dijela i svom snagom ga otresla o tlo." - piše američki list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Imam  dvije bronce, ali ovdje sam došla postati olimpijskom pobjednicom. Osjećam da sam danas propustil veliku priliku." - kazala je Anja nakon što je malo došla k sebi.

Šveđanka je nakon bronce u spustu očekivala dobru vožnju u istoj disciplini i drugog dana kombinacije, te nije skrivala svoje nezadovoljstvo nakon novog neuspjeha. Paersonica je prednjačila i u protestima prema organizaciji, što svjedoči o pritisku kojem je izložena na torinskim Igrama.

Švedski mediji još nisu prenijeli vijest o Anjinom lomljenju štapa, već u svojim izvješćima većinom pišu o novoj senzaciji naše Snježne kraljice.

"Anja Paerson osvojila je novu broncu, ali dan je ponovo pripao Janici Kostelić." - piše švedski list The Local.

"Šveđanku u kombinaciji nije zanimalo ništa osim zlata, i treće mjesto došlo joj je kao sol na ranu." - navodi i Statesman .

Prema informacijama iz Sestrierea, među skijašicama se jučer moglo načuti i kako Anja Paerson definitivno nije postupila fer nakon utrke.

"Kad pobjeđuje, rado se ljubi i čestita Janici. No, kad gubi, potpuno je drugačija." - rekla je jedna od skijašica.

D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara