Micah Richard sasuo komplimente na račun svog suigrača: Čarli je bio najbolji igrač na Euru

MICAH RICHARDS, jedan od najtalentiranijih engleskih nogometaša i aktualni reprezentativac iz Manchester Cityja, zadivljen je igrama suigrača Vedrana Ćorluke na Euru

"Pratio sam Euro pozorno. Propustio sam prvi polufinale, ali sam čuo da je to bila još jedna uzbudljiva utakmica, kao uostalom i mnoge ranije koje su odlučivane kasnim golovima. Španjolci su dosad bili impresivni, no Nijemci uvijek imaju jak sastav."

"Na Euru nisam vidio boljeg igrača od njega, iskreno govoreći"

Najviše od svih Richardsa je, međutim, impresionirao njegov kolega iz Cityjeve obrane Vedran Ćorluka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je Ćorluka bio čudesan tijekom hrvatskih nastupa na Euru. U svakom je potezu izgledao toliko mirno i sigurno da je to zaprepašćujuće. Pokazao je u Austriji i Švicarskoj da je jedan od najboljih desnih bekova u Europi. Kad malo bolje promislim, na Euru nisam vidio boljeg igrača od njega, iskreno govoreći."

Kad je u pitanju nova sezona u Cityju, Richards se nada novom napretku. Najmanje se boji obrane, po njemu najjačeg dijela momčadi.

"Obrana je dosad bila naša najveća snaga. Mislim da će biti i nadalje. S novim menadžerom doći će i novi igrači, na svim pozicijama. Siguran sam da ćemo se ojačati. Bitno je da odigramo dobro u Premiershipu, da na kraju možemo kazati sami sebi: 'Imali smo dobru sezonu'."

M.P./Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara