Middlesbrough zainteresiran za Butinu

Middlesbrough zainteresiran za Butinu

ENGLESKI prvoligaš zainteresiran je za prvog vratara hrvatske reprezentacije i belgijskog Club Bruggea, Tomislava Butinu, a naročito u slučaju da uprava kluba ne uspije nagovoriti svog dosadašnjeg golmana Marka Schwarzera da potpiše novi ugovor, piše britanski Mail.

Informaciju je potvrdio i Marko Naletilić, menadžer koji je doveo Butinu u Club Brugge: "Zasad nema još ničeg super konkretnog, ali udica je bačena. Činjenica je da Tomo brani fantastično, glas se proširio cijelim kontinentom i potencijalni kupci nisu ravnodušni. Englezi žele samo vrhunske aktere, Butina je takav."

Sam Butina kaže da ne zna ništa konkretno o interesu Boroa, ali je ipak kazao da mu je jedan menadžer, s kojim je i prijatelj, došapnuo informaciju o potencijalnoj ponudi s Otoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, unatoč glasinama o mogućem odlasku u, prema mišljenju mnogih, najkvalitetniju ligu na svijetu, Butina se ne prepušta euforiji.

"Slažem se da ne treba unaprijed odbaciti niti jednu opciju. No, u takvoj situaciji ništa se ne može sročiti bez izravnog kontakta klub-klub, s obzirom na to da u našim papirima nema ni slova o eventualnoj odšteti." – izjavio je Butina za Sportske novosti, pa dodao: "Meni se zaista ne žuri, nigdje. Međutim, ja i moja obitelj živimo od nogometa, stoga ne kažem da bi išao kontra sebe ako bi se radilo o velikom transferu."

Neupitno je da je platežna moć Middlesbrougha bitno veća od one Club Bruggea, iako se postavlja pitanje koliku bi odštetu tražili Belgijanci za puštanje Butine godinu i pol dana prije isteka ugovora.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara