Mike Tyson sretan što je živ: Spavao sam sa ženama opasnih ljudi

U BIOGRAFSKOM dokumentarcu redatelja Jamesa Tobacka, predstavljenom na filmskom festivalu u Cannesu, bivši boksački šampion Mike Tyson otvorio je dušu.

"Živio sam divlje i neobuzdano", potvrdio je u subotu u Cannesu Tyson novinarima ispričano u filmu: "Drogirao sam se, upao u nevolje s opasnim ljudima. Spavao sam s njihovim ženama, a oni su me zbog toga htjeli ubiti. Jednostavno, sretan sam što sam danas ovdje. Čini mi se to čudom", izjavio je 41-godišnji bivši teškaš.

Publika u Cannesu pozdravila ga je nakon filma ovacijama. Dokumentarac je režirao Tysonov stari prijatelj James Toback, koji boksača poznaje 23 godine. Režiser je izjavio da je tijekom snimanja s Tysonom razgovarao hipnotičkim tonom da bi iz njega izvukao što više detalja i natjerao ga da se otvori.

U filmu Tyson priča da se boksu okrenuo dok je bio dječak s viškom kilograma, nakon što ga je skupina dječaka pretukla i pokrala. Govori o svome prvom treneru Cusu D'Amatu, koji ga je iz problematičnog klinca preobrazio u svjetskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tyson je bez ograda govorio o detaljima svoga seksualnog života, najtežim trenucima karijere, poput griženja uha velikom suparniku Evanderu Holyfieldu.

"Donio sam kroz život puno, puno loših odluka. Bio sam nasilan prema ženama, ali za zločin koji su mi pripisali i zbog kojeg sam proveo tri godine u zatvoru, nisam bio kriv".

Godine 1991. osuđen je zbog navodnog silovanja 18-godišnje kraljice ljepote.

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara