Mikhail Južnji: Ovo je najbrža podloga na svijetu

NAKON pobjede nad Francuzom Nicolasom Mahutom, Južnji se pojavio vrlo dobro raspoložen na press konferenciji. Odmah na početku dao je svima do znanja da smatra podlogu u dvorani Doma sportova najbržom na svijetu.

"Trebalo mi je nešto vremena da se naviknem na ovu nevjerojatno brzu podlogu, sigurno i najbržu na svijetu. Mahut je igrao dobro i morao sam iskoristiti svaku njegovu i najmanju pogrešku ukoliko sam htio pobjediti. Vrlo težak meč je bio i sretan sam što sam pobjedio." - rekao je.

Južnji se osvrnuo i na skorašnji Davis cup, gdje Rusiju čeka vrlo teško gostovanje u Čileu.

"Da, to je iznimno težak ždrijeb za prvo kolo, među najtežima, ali mi se nadamo da ćemo na čelu sa Maratom Safinom uspjeti doći do pobjede." - rekao je četvrti nositelj Zagreb Indoorsa i prošlogodišnji četvrtfinalist.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Južnji je, za kraj, izrazio zadovoljstvo organizacijom koja je prikazana na ovom turniru.

"Bio sam ovdje prošle godine i iznimno mi se svidjelo, a ove godine je još bolje. Možda je jedini problem što Zagreb ima samo dva terena i tako vrlo malo mjesta za trening, ali kako je ovo mali turnir, to je i primjereno. No, sve u svemu vrlo sam zadovoljan kako turnir izgleda ove godine." - zaključio je Južnji.

V.B.
Foto: M.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara