Mikić: Bišćanu je predobro u Grčkoj

NAKON stanovitog obećanja Tome Šokote, koji se po dolasku u Zagreb odmah priključio lobiranju kod Igora Bišćana, još jedan aktivni Mamićev pregovarač nudi drugačije mišljenje. Mihael Mikić, na govornom automatu Halo Dinamo je kazao slušatelju da njegov veliki prijatelj zapravo uživa u Grčkoj i nema namjeru svraćati na Maksimir.

"To trenutno nije realna opcija. Možda za godinu ili dvije, ali trenutačno mu je predobro u Grčkoj. Sada je ozlijeđen, ali inače igra i kaže da uživa poslije nastupa u Engleskoj, gdje je i pritisak bio puno jači." - kaže Mikić.

Informacije grčkih novinara, međutim, ne slažu se s dijelom o čistoj uživanciji. Bišćan, tvrde oni, sve i da je zdrav ne bi igrao a ima bogovsku plaću, što izaziva zavist i gnjev njegovih suigrača u Panathinaikosu. Ugovor mu istječe na kraju sezone, a iako u njemu postoji opcija produženja, tamošnja je javnost uvjerena da taj film ipak neće gledati. Bešiktaš je navodno spreman izbrojiti 5 milijuna eura, no Igor bi radije zaprašio za Njemačku. U Hrvatskoj ga ionako mediji dovoljno ne cijene, poručio je preko Zdravka Mamića svojedobno.

Dinamova ekspedicija nije uspjela ni u poslu oko Roberta Kovača. Javio se tijekom uskršnjih praznika i ispričao mlađem članu Mamić dinastije. "Sori, Deschamps me neće pustiti ni dogodine." - zvučalo je otprilike.

Stoga ne čudi da Dinamovci bijesne na pompozne napise o jurišu za Muenchen po Darija Šimića, ograđujući se od same pomisli kako se u bavarsku prijestolnicu išlo "pazariti". 

"Drago mi je da smo bili na tako velikom događaju, ali zaista nije bilo nikakvog razloga da dodatna preispitivanja. Naravno da moramo pratiti trendove, te smo također razgovarali s uglednicima iz nogometnog miljea. Dinamo i dalje čini sve kako bi na što bolji način dočekao prve europske dvoboje." - rekao je po povratku novi sportski direktor.

Dario Šimić s druge strane tvrdi da uopće ne razmišlja o Dinamu.

D.R.
Foto; Mape

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara