Ministar znanosti Primorac primio Zlatka Matešu

Ministar znanosti Primorac primio Zlatka Matešu
MINISTAR znanosti obrazovanja i sporta doc. dr. sc. Dragan Primorac primio je danas Zlatka Matešu, predsjednika Hrvatskog olimpijskog odbora i Ivicu Stošića-Miočića, glavnog tajnika HOO-a koji su ga izvijestili o tijeku priprema za olimpijske igre u Ateni.

Čelnici HOO-a zahvalili su ministru Primorcu na financijskoj pomoći, te ga izvijestili da su zahvaljujući vrlo dobroj suradnji Vlade i HOO-a na veliko zadovoljstvo hrvatskih športaša i trenera sve pripreme pravodobno završene i da se s nestrepljenjem očekuje početak Olimpijskih igara.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti iz HOO-a izvijestili su ministra kako su uz financijsku pomoć Vlade kupljeni novi rekviziti hrvatskim sportašima, pa su tako nabavljeni dva čamca za veslanje, tri kompleta jedrilica s jedrima i jarbolima, kajaci za hrvatske kajakaške i zaključeno je da su hrvatski sportaši najbolje opremljeni od svih dosadašnjih olimpijskih igara.

Čelnici HOO-a pozvali su ministra na svečanost ispraćaja hrvatskih športaša na OI, koja će se održati u hotelu Sheraton 10. kolovoza u 14,30 sati, a dogovorene su i aktivnosti za vrijeme ministrova boravka u Ateni kao što su podzianje hrvatske zastave u olimpijskom selu, otvaranje hrvatske kuće itd.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara