Mirko svladao Barnetta u prvoj rundi

Mirko svladao Barnetta u prvoj rundi

HRVATSKOM borcu Mirku Filipoviću trebalo je manje od minute za pobjedu nad Joshom Barnettom, u borbi koja se održala u Japanu na Pride "High Octane" turniru.

Golemi Amerikanac agresivno je krenuo prema Mirku razbacujući se udarcima, te ga pokušao odmah baciti u parter. Mirko se pokušao obraniti high kickom, ali ne pogađa i obojica završavaju na podu.

U trenutku Barnetta, koji sjedi na Mirku, izdaje ruka i predaje borbu tapkajući po podu. Naš borac to nije odmah primjetio, pa mu je zadao nekoliko udaraca rukom prije nego što je sudac prekinuo borbu. Cijeli meč trajao je oko 45 sekundi.

Sudeći prema usporenoj snimci, Amerikanac je iščašio rame u samom početku borbe, te nije mogao nastaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žao mi je što je borba završila ovako brzo, Josh je pokazao veliko srce i hrabrost, dat ću mu priliku za revanš kad god to poželi. Sad željno očekujem Pride u New Yorku." - kazao je Filiopović publici nakon borbe.

To je 13. pobjeda 30-godišnjeg hrvatskog saborskog zastupnika, a u karijeri u "ultimate fightu" ima po dva poraza i neodlučena ishoda, dok je Barnettu ovo drugi poraz u karijeri.

Inače, na vrlo jakom turniru u Saitami do pobjeda su došli ugledni borci poput Marka Hunta, Heatha Herringa, Ricardo Arona, a u glavnoj borbi večeri za naslov svjetskog prvaka u poluteškoj kategoriji Brazilac Wanderlei Silva je nokautom u drugoj rundi pobijedio Amerikanca Quintona Jacksona.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara