Mirko u prvoj rundi nokautirao Emelianenka

Mirko u prvoj rundi nokautirao Emelianenka

MIRKO FILIPOVIĆ u prvoj je rundi high-kickom nokautirao mlađeg brata čuvenog Fedora Emelianenka, Alexandera, koji se pokazao kao dostojan protivnik.

Mlađi Emelianenko agresivnije je ušao u meč i odmah na početku pokušao zadati nekoliko opasnih udaraca desnicom, ali Mirko se dobro obranio od početne agresivnosti Rusa.

Cro Cop uzvraća s nekoliko dobro pogođenih low kickova  - nakon četvrtog takvog Rus se morao pridržati za konopce kako ne bi pao.

Slijedi još jedan snažan Mirkov udarac koji gotovo paralizira Alexa, koji spas traži u klinču. No; Mirko ga tada baca na zemlju i nekoliko puta ga pogađa nogom.

Rus se ponovo diže na noge, ali tada Mirko svojim čuvenim high-kickom potvrđuje dominaciju u meču i nokautira Alexa.

"Žao mi je što nisam mogao sudjelovati u Grand Prix turniru. To je bila loša sreća, a ja i moja obitelj smo imali dosta teških trenutaka nakon tog poraza. Sada vam mogu obećati samo jednu stvar. Cro Cop se vratio." - izjavio je Mirko Filipović nakon meča, a prenosi Sportnet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neodlučena borba Fedora i Minotaura

Alexov stariji brat Fedor je u finalnoj borbi s Minotaurom zadobio gadnu posjekotinu u slučajnom udaru glavama, zbog kojih je meč prekinut.

Budući da je do posjekotine na Fedorovoj došlo slučajno u sudaru glava, a ne legitimnim udarcem, meč je proglašen bez pobjednika - "No Contest".

Iako su neki prognozirali da je Mirko Filipović ima najveće šanse postati novi izazivač za titulu prvaka, današnja neodlučena borba između Fedora i Minotaura, koja će se ponoviti na sljedećem Pride-u, za Mirka će značiti da mora pričekati još neko vrijeme kako bi se borio za titulu najjačeg.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara