Mirko zaključio suradnju sa svojim Cro Cop Teamom, želi još oproštajnu borbu

Tekst: T.T.
Foto: M.P.

MIRKO FILIPOVIĆ najavio je nakon poraza od "Cigana" Da Silve umirovljenje objašnjenjem da više nema motiva za borbe. Da Mirko nije promijenio mišljenje govori i činjenica da je zaključio suradnju sa svojim Cro Cop Teamom, koji je uključivao trenera Žižanovića i sparing partnere.

Filipović je nakon posljednjeg poraza u UFC-u rekao kako ne može više, budući da mu nedostaje motiva. Slikovito je to objasnio rekavši da dok ulazi u ring razmišlja o ribolovu, te dodao kako se takvim stavom ne može pobijediti. Nedostatak motiva nagnao ga je na ozbiljno razmišljanje o prekidu, no Mirko bi, kako piše portal profightstore.com, mogao odraditi još posljednju borbu pred domaćom publikom u Hrvatskoj.

Bio bi to dostojan oproštaj našeg borca, kakvog je svakako zaslužio. No to se može dogoditi samo nakon što raskine ugovor s UFC-om. Dodajmo kako Mirkova odluka nije službena, već vrlo izvjesna. Konačnu i službenu objavu prekida karijere, a vjerojatno i najavu oproštajne borbe Mirko će donijeti nakon razgovora s obitelji i bliskim suradnicima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara