Miše: Nema težeg protivnika od Slaven Belupa

Foto: Nikola Wolf / Cropix

PRVU utakmicu u drugom mandatu na klupi Hajduka Ante Miše odradit će sutra u Koprivnici kod Slaven Belupa.

Premda su Koprivničanci tradicionalno neugodan protivnik za Splićane, Miši su ostali u ugodnom sjećanju - unutar nekoliko dana u studenom 2008. Hajduk je pod njegovim vodstvom u prvenstvenom dvoboju slavio 2:1, a zatim na jedanaesterce prošao u polufinale Kupa.

"Drago mi je prisjetiti se tih utakmica, naročito ove prvenstvene, ali ovaj put nas čeka puno drukčiji dvoboj."

"Slaven Belupo nam dolazi u jako nezgodnom trenutku, kad je očito da igračima nedostaje samopouzdanja, a na terenu ćemo vidjeti jesam li uspio što promijeniti. Zadovoljan sam što su igrači odlično fizički pripremljeni, jer agresivnost mora biti naš forte u Koprivnici, bez hrabrog pristupa ne možemo tamo pobijediti. Bez obzira na rezultat ove utakmice, nastavit ćemo raditi na poboljšanju igre, to nam je primarni cilj trenutno", rekao je Miše.

Bijeli će u nešto izmijenjenom sastavu zaigrati kod Slavena - ozlijeđeni su Subašić, Oremuš, Buljat i Anas Sharbini dok će Ahmad i Sačer Mišinom odlukom ostati u Splitu: "Razgovarao sam s njima, rekao im svoje mišljenje i ne vidim tu nikakvih problema. Imamo i dosta ozljeda, ali koga nema bez njega se može i mora", kazao je trener Hajduka.

Inače, Miše je u srijedu u Koprivnici gledao uzvratnu utakmicu polufinala Kupa, a zajedno sa svojim pomoćnikom Andrijaševićem mogao je vidjeti vrlo dobro izdanje Slavena:

"Oni su vrlo dobra momčad, kvalitetno pokriveni na svim pozicijama, počevši od iskusne obrane i solidnog defenzivnog bloka pa do napada, u kojem imaju nekoliko kvalitetnih rješenja. U dobroj su formi, vjerojatno najteži mogući protivnik", dodao je Miše.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara