Mlada reprezentacija idući tjedan s Danskom

MLADA hrvatska noogmetna reprezentacija U-21 1. ožujka igrat će prijateljski susret s reprezentacijom Danske u Rijeci na Kantridi s početkom u 17 sati.

Suradnik izbornika U-21 reprezentacije Slavena Bilića, Aljoša Asanović na današnjoj je press konferenciji objavio popis igrača na koje računa za prijateljski msusret s Dancima.

Na samom početku Asanović je kazao kako se nada da će mu se uskoro pridružiti i izbornik Bilić koji je još uvijek na terapiji zbog operacije leđa.

Asanović je kazao kako će se reprezentativci okupiti u nedjelju u Zagrebu, te da će krenuti put Opatije. U ponedjeljak će reprezentativci odraditi dva treninga, a u utorak jedan.

"Nadam se da će svi igrači doći zdravi. Popis igrača napravili smo sukladno s mogućnostima i s protivnikom. " - kazao je Asanović dodajući kako imaju problema s vratarima. Lončarević je dobio upalu pluća, tako da neće sudjelovati u ovoj akciji, a na popisu su dva nova vratara  Šubašić Danijel iz Zadra i Marko Šimić iz Croatia Sesveta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim njih na popisu su: Schindelfeld Gordan, također novi igrač, te Vukman, Vučko, Pokrivač, Čale, Brkljača, Šarić, Parlov, Grgurević, Jertec, Sharbini Anas, Papa, Tadić, Mujdža, Sharbini Ahmad, Primorac, Mandžukić i Vručina.

A.H.
Foto: D.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara