Modrić sedmi igrač Eura, Ronaldova zvijezda najsjajnija

BRITANSKI tabloid The Sun sastavio je ljestvicu najvećih zvijezda tekućeg nogometnog Europskog prvenstva, rangirajući samo najistaknutije igrače svake od reprezentacija.

Cristiano Ronaldo po očekivanju je postavljen na čelo, dok je Luka Modrić svrstan na solidno sedmo mjesto, čak ispred Ibrahimovića i Mutua. Pod naslovom "tko su presudni igrači Europskog prvenstva", sedmoplasirani Luka Modrić opisan je kao "najzaslužniji je što je Engleska ostala izvan Europskog prvenstva i što se sklopio kišobran iznad glave Stevea McClarena."

"Ronaldo na putu da postane najveći na planetu"

Ispred Modrića, čelni je čovjek Ronaldo označen igračem koji je na putu da postane "najveći na planetu". Drugoplasirani Fernando Torres opisan je kao "ključan faktor za izvlačenje španjolske iz nogometne prosječnosti."

Iznenađuje, međutim, treće mjesto Michaela Ballacka, iako je drugi dio engleskog prvenstva i Lige prvaka odigrao u stilu po kojemu je postao poznat još u Bayernu.

"Ribery nasljednik Zidanea"

Slijede Franck Ribery, koji ima "naporan zadatak nasljeđivanja Zidanea", Luca Toni, "najubojitiji finišer zadnjih godina" te Ruud van Nistelrooy "i nakon deset godina još uvijek jedan od najopasnijih bombardera."

Preostala mjesta u top-deset zauzimaju Zlatan Ibrahimović, "napadač strahovitih mogućnosti, koje je pokazao u Interu", Adrian Mutu, "na čijim plećima počivaju rumunjske nade da prođe skupinu smrti s Italijom, Francuskom i Nizozemskom" i napokon Andrej Aršavin, "prema kome su usmjerene sve oči ruskog naroda."

Top 10 zvijezda Eura:

1. Cristiano Ronaldo (Portugal)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. Fernando Torres (Španjolska)

3. Michael Ballack (Njemačka)

4. Franck Ribery (Francuska)

5. Luca Toni (Italija)

6. Ruud van Nistelrooy (Nizozemska)

7. Luka Modrić (Hrvatska)

8. Zlatan Ibrahimović (Švedska)

9. Adrian Mutu (Rumunjska)

10. Andrej Aršavin (Rusija)

Totalsport
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara