Modrić: Sigurno ostajem do zime

Modrić: Sigurno ostajem do zime

"DALI smo sve od sebe, ali smo ponovno primili glupe golove. Ostaje nam Kup UEFA, to je naša realnost. Suđenje ne mogu komentirati jer nijednu od spornih situacija nisam vidio. Igrači koji su bili u blizini kažu da nije bilo prvog jedanaesterca. Drugi pogodak bio je naša čista pogreška i Werder je zasluženo prošao.", rekao je nakon poraza od Werdera Dinamov kapetan Luka Modrić, ali usprkos novom euro-razočaranju decidirano da u Dinamu sigurno ostaje do zime.

Drpić: Žao mi je zbog navijača

"Prvi pogodak nas je presjekao, ali uspjeli smo se vratiti i zabiti, doći do 2:2. Znali smo da ne smijemo primiti treći, to je bio i jedini dogovor na poluvremenu, a kad smo ga primili više nije bilo nikakve šanse. Najviše mi je žao zbog navijača, oni zaslužuju Ligu prvaka. Razočaran sam što nismo ušli u Ligu prvaka, to bi nam bio veliki poticaj. Ovako, ostaje nam taj Kup UEFA.", rekao je Dinamov branič Dino Drpić.

Vukojević: Tužan sam, ali barem nismo ispali smiješni kao lani

Strijelac prvog Dinamovog pogotka Ognjen Vukojević razmišlja slično kao Drpić: "Sudac je odlučio utakmicu prvim jedanaestercem. Uspjeli smo se vratiti na 2:2, ali smo u međuvremenu promašili 2-3 stopostotne šanse. Treći penal bio je kraj priče. U poluvremenu je dogovor bio da krenemo maksimalno agresivno, otvorimo sve karte, međutim to nas je koštalo, Werder je iskusna ekipa koja je to znala iskoristiti."

"Ono zbog čega sam ponosan je da smo, za razliku od lani, pokazali zube i hrabrost. Prošle smo godine ispali smiješni, a ove godine smo dali sve od sebe, pokazali da se možemo nositi sa svakim i da ne zaostajemo za europskim klubovima. Ali uvijek se nešto desi, razočaran sam i tužan.", zaključio je Vukojević.

Vugrinec: Pobjeda nije bravura Werdera, nego produkt naših pogrešaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Po meni je samo prvi penal sporan. Dinamo je napravio puno grešaka, otvorili smo se, a Werder je sve naše greške kaznio. Primili smo naivne golove, ova pobjeda nije bravura Werdera nego produkt naših grešaka. Do 2:2 je sve bilo u redu, a onda smo se jednostavno raspali.", kratak je i jasan bio iskusni Davor Vugrinec.

Schildenfeld: Ogorčeni smo na suce

"Izgledali smo jako dobro, ali jednostavno smo nesretno primili drugi gol. Sada nam ostaje spremati se za Kup UEFA. Ovo je bila velika prilika za Dinamo, jako mi je žao navijača. Ogorčeni smo na suce, jer je prvi penal usmjerio utakmicu. Navodno se dogodio na Almeidi, ali nisam vidio što se dogodilo, morat ću pogledati snimku. Imao sam osjećaj da će sudac svirati još jedan penal ako izjednačimo rezultat. Kod 2:2 krenuli smo svi u napad, a Werder je iskusna ekipa koja zna kazniti neopreznosti kontrama.", komentirao je nakon utakmice Gordon Schildenfeld.

Pokrivač: Suđenje je okrenulo tijek utakmice

Nikola Pokrivač također je bio razočaran, a kao ni ostali Dinamovci nije želio komentirati suđenje, iako je jasno da je i on razočaran nekim odlukama Terjea Haugea: "Dali smo sve od sebe. Suđenje ne bih htio komentirati, ali je ono okrenulo tijek utakmice. Kod tog penala vidio sam samo da je netko na podu. U prvom dijelu Dinamo je bio bolja momčad, vjerovali smo da možemo izvući tu pobjedu, pokušali smo stisnuti od početka. Trener nam je na poluvremenu rekao da ako smo zabili dva gola u prvom dijelu, možemo još dva u drugom, ali nismo uspjeli".

D.R., M.Č.
Foto: H.P./I.L.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara