Modrić zbog zategnute tetive propustio vaterpolo u Oberwartu

LUKA MODRIĆ danas je bio pošteđen treninga zbog zategnute Ahilove tetive. Svi ostali normalno su odradili posao u Oberwartu.

Više od dvije tisuće ljudi došlo je pogledati prvi trening hrvatske reprezentacije nakon povratka iz Beča. Iz Bad Tatzmannsdorfa ispratilo nas je sunce i ugodnih 27 stupnjeva. Stigli smo u Oberwart, na stadion lokalnog niželigaša i poput guštera se ispružili na improviziranoj press tribini. Konačno malo sunca, pomislili smo. No, zadovoljstvo nije potrajalo dugo. Već nakon pola sata otvorilo se nebo nad Oberwartom, pojavili su se sivi oblaci iz kojih se spustila gusta, ledena kiša. Slaven Bilić poslao je prvu ekipu na pravo tuširanje, dok su rezervni igrači ostali na natopljenom travnjaku i odradili program do kraja.

Bilića i njegovu ekipu u Oberwartu dočekao je kockasti špalir navijača, mahom gradišćanskih Hrvata. No, našlo se među masom i vjernih simpatizera hrvatske reprezentacije, koji su zbog svojih miljenika potegnuli iz Beča.

"Stigli smo iz Beča nas četvoro, šteta što vrijeme nije bolje. Ali nema veze, vidjeli smo naše ljubimce. Najdraži nam je Slaven Bilić, kod nas u Beču uživa status božanstva", ispričala nam je djevojka, okićena hrvatskim obilježljima.

"Hrvatska može do četvrtfinala, ali dalje ne"

Kada je snažnu kišu počeo pratiti neugodan vjetar, navijači su se natiskali na natkrivenoj tribini. I mi zajedno s njima. Vrijeme smo kratili razgovarajući s engleskim novinarom koji u stopu prati hrvatsku reprezentaciju, još od kvalifikacijama.

"Jučerašnja predstava na Ernst Happelu zaista me razočarala. Sudeći prema toj igri, možete u četvrtfinale. Ali to je maksimum. Strašno vam nedostaje Eduardo, baš kao što je Arsenalu nedostajao otkako se ozlijedio", rekao nam je Chris, inače novinar Uefinog službenog weba.

Na terenu je, u međuvremenu, rezervna Bilićeva momčad dovukla drugi gol. Između sebe su odigrali utakmicu na skraćenom prostoru, a iskre su frcale kao da se radi o pravoj, natjecateljskoj utakmici. Najgore je prošao Ognjen Vukojević, koji je ošamućen ostao ležati na travnjaku nakon što je dobio loptom u glavu. No, brzo se pridignuo i vratio u igru.

Modrić propustio trening zbog zategnuća Ahilove tetive

Luka Modrić ima manjih problema, zateže ga desna tetiva te je zbog toga stručni stožer odlučio da današnji trening odradi po posebnom programu (teretana, bazen...). Ne radi se o nečem ozbiljnom te bi naš vezni igrač već sutra trebao normalno trenirati, dakle punim kapacitetom kao i ostatak ekipe.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara