Molina se vraća

VRATAR španjolskog nogometnog prvoligaša Deportiva iz La Corune Jose Molina (32) nada se brzom povratku na teren nakon što se uspješno izliječio od raka testisa i dobio dozvolu da može početi s treninzima.

´Moral mi je na visokoj razini, jer sam nakon tri mjeseca terapije čuo povoljne vijesti. Fizički nije bilo lako podnijeti tretmane, ali još je teže bilo psihološki izdržati ova tri mjeseca. Ja sam po prirodi vrlo aktivna osoba tako da mi je bilo teško 24 sata dnevno biti zatvoren u bolnici´, kazao je Molina, te dodao:

´Iako tri mjeseca nisam trenirao s ostatkom momčadi, nisam baš u lošoj kondiciji. Ipak sam uspio povremeno gimnasticirati´.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

´Molina je savršeno reagirao na kemoterapiju kojoj je bio podvrgnut. Nema nikakvih bitnijih nuspojava i može se vratiti normalnom životu´, riječi su šefa onkološkog instituta u Valenciji, gdje se Molina liječio, Vicentea Guillena.

Molina bi se tako trebao pridružiti brojnim sportašima koji su se vratili nakon oporavka od raka testisa među kojima je najpoznatiji američki biciklist Lance Armstrong, a od nogometaša to je uspjelo Bugarinu Luboslavu Penevu i Škotu Alanu Stubbsu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara