Mourinho: Ne trebamo kupovati nove igrače

JOSE MOURINHO, trener Chelseaja, je nakon uvjerljive pobjede (3-0) protiv Nottingham Foresta u 4.kolu FA kupa bio vrlo razgovorljiv i odgovarao je i na najdelikatnija  pitanja. Na primjer, o njegovom odnosu s Romanom Abramovičem.

"Roman i ja razgovaramo. Razgovaramo uvijek, ali nam se stavovi razlikuju. Razlika je u tome što Roman nije često u Londonu, no ja nemam razloga da zbog toga prigovaram. On je vlasnik kluba i ne treba nikome polagati račune, ni o poslu, ni o privatnom životu. Osim toga, mene i izvrsnog direktora Kenyona plaća dovoljno dobro da vodimo klub i nema razloga da bude stalno tu. Naravno, uvijek je dobrodošao u svlačionici."- objašnjava svoj odnos s Abramovičem.

O nagađanjima da bi krajem sezone mogao otići s kormila Chelseaja, Mourinho kaže: "Imam ugovor do 2010. i to je važno. Ja sam trener sada, bit ću trener do kraja sezone i vjerujem da ću ostati na toj poziciji do 2010. Kad bih vjerovao medijskim napsima, tu je  najmanje 11 kandidata koji čekaju moj posao, ali to me ne uzbuđuje previše. Želim raditi svoj posao najbolje što mogu i igrači osjećaju da sam i dalje isti, s jednako velikim željama i motivacijom. Svi smo zajedno u lovu na iste ciljeve i još smo u trci u svim natjecanjima".

"Do kraja ovog mjeseca  ne kupujemo nikoga, ne trebam nove igrače. Vratio se vratar Čech, a nadam se da će John Terry biti spreman već za subotnji nastup protiv Charltona. Imamo Colea i Robena koji se opravlja... Ne trebam nikoga"- rekao je Jose Mourihno nakon meca sa Nottingham Forestom.

M.J.
Foto:AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara