Mourinho novinaru: Licemjer si, ali to ti govorim samo da shvatiš kako je Barca povlaštena!

Foto: AFP

TRENER Reala prošlog je tjedna iznio tezu da kalendar natjecanja u Primeri favorizira Barcelonu u odnosu na njegov i druge klubove. Sve je ponovio i na današnjoj novinskoj konferenciji.

Mourinho se pojavio pred nekih 40 novinara, a jednom od njih je u lice rekao da je licemjer. Kasnije se ispričao, uz objašnjenje kako je to napravio kako bi se do pripadnika sedme sile probio smisao njegovih riječi.

Nakon što je Real prošle subote odigrao s Deportivom 0:0 u Primeri, čime se njegov zaostatak za vodećom Barcelonom povećao na sedam bodova, Mourinho je istaknuo kako njegovi igrači nisu imali dovoljno vremena za odmor, nakon što su u utorak igrali s Lyonom u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoje prigovore je Portugalac ponovio i u srijedu, uz dodatak kako je Barcelona nakon ogleda s Arsenalom u Ligi prvaka, koji se igrao u utorak, svoj sljedeći nastup u Primeri imala tek u nedjelju protiv Seville. S druge strane, nastavio je elaborirati, Valencia će svoj dvoboj u Ligi prvaka protiv Schalkea odigrati u srijedu, a potom će već u subotu morati nastupiti u Primeri protiv Zaragoze.

"Vi ste ti koji bi trebali govoriti i izvještavati o ovome problemu. Možete mu pristupiti na jedan studiozan, ozbiljan način, a možete mu pristupiti i na licemjerni način" obratio se novinarima Mourinho.

"Ako ste odabrali biti licemjeri, to je vaš problem. Ja se ne bojim izreći istinu" poentirao je Mourinho.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara