Mueller razočaran što u Hrvatskoj nitko neće prenositi utrke Svjetskog kupa

Mueller razočaran što u Hrvatskoj nitko neće prenositi utrke Svjetskog kupa
GLASNOGOVORNIK Hrvatskog skijaškog saveza Ozren Mueller rekao je za Index.hr kako se nada da će se naše televizije dogovoriti oko prijenosa utrka Svjetskog kupa.

Naime, kako je objavio Jutarnji list, niti jedna televizija neće prenositi nastupe naših skijaša u Svjetskom kupu, osim HTV-a koji će prenositi utrke iz Austrije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Prava na sve prijenose utrka Svjetskog kupa, osim austrijskih, dosad je imala Nova TV, kojoj nakon promjene vlasničke strukture, te odlaska sportskih novinara i komentatora Ivana Blažička, Saše Sušeca i Filipa Brkića, a vjerojatno i cijene od 600.000 eura, prijenos više nije u njihovom interesu.

Mueller nam je rekao kako će HTV prenositi sve austrijske utrke, sve utrke Svjetskog prvenstva i Olimpijskih igara, a što će biti s ostalim utrkama Svjetskog kupa ne zna. Rekao je kako bi zaista bilo šteta da se televizije nekako ne dogovore oko prijenosa.

Ivica i Janica sinoć su doputovali u Zagreb zbog lošeg vremena na Hintertuxu gdje se vraćaju u ponedjeljak. Do ponedjeljka će u Zagrebu odrađivati tzv. suhe treninge i poraditi na kondiciji.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara