Murray: Karlović uvijek ima 50 posto šanse za pobjedu

NAŠEM Ivi Karloviću u trećem kolu turnira u Indian Wellsu suprotstavit će se najbolji britanski tenisač Andy Murray koji za "Diva sa Šalate" ima samo riječi hvale.

Iako je škotski tenisač u drugom kolu svladao Jurgena Meltzera, Murrayju su mnogi predbacivali kako je daleko od svoje idealne forme, koju će morati uskoro postići ukoliko želi pobjedu protiv Karlovića.

"Mislim Karlović u gotovo svim svojim mečevima ima pedeset posto šanse za pobjedu. Sposoban je pobijediti najbolje igrače svijeta, ali isto tako i izgubiti od protivnika koje bi trebao tući s lakoćom jer se njegovi mečevi uglavnom odlučuju u dva-tri poena", kazao je Murray o hrvatskom tenisaču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad igrate protiv njega najbitnije je kvalitetno servirati i ne ostavljati mu puno prostora na drugom servisu. A kad se ukaže prilika za prelomiti susret, ne smijete čekati ni oklijevati jer ih protiv takvog servisa nećete imati puno. Svi znaju kako Karlović igra. Pitanje je samo hoćete li uspjeti osvojiti važne poene ili ne. Posljednji put kad sam igrao protiv njega to mi je pošlo za rukom pa se nadam da će i ovoga puta", zaključio je Škot.

P.V.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara