Muzurović: Utakmica je bila prava, poučna za kvalifikacije

IZBORNIK BiH Fuad Muzurović nije bio pretjerano zadovoljan rezultatom na Koševu. No, ipak njegovi su igrači pružili veliku borbenost i potvrdili da s pravom "pikiraju" na svoje prvo veliko natjecanje. Ipak je na suprotnoj strani bila, kako kaže, jedna od najboljih reprezentacija u Europi.

"Očekivao sam od nekih igrača da adekvatno odgovore na ovako težak ispit, no bilo je dosta propusta ali u cjelini nisam nezadovoljan iako smo činili iste propuste kao protiv Turske i Norveške." - rekao je Muzurović nakon utakmice dodajući  kako njegovoj momčadi treba vremena i još više okupljanja. "No, mi nažalost nismo to u mogućnosti" - rekao je.

"Utakmica je bila prava. Iz ovoga možemo izvući pouku za ono što nam predstoji - kvalifikacijske utakmice. Nadam se da će nam se vratiti ozlijeđeni igrači. Zaista bih želio da ostanemo u igri za to Europsko prvenstvo, ali mislim da su naša realnost sljedeće kvalifikacije" - rekao je Muzurović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik BiH, na upit novinara, priznao je probleme s vratarima, ali i dodao: "Da, imamo problema s vratarima, ali s Gušom, kakav god da je, već smo triput pobijedili. Od svojih igrača neću nikoga prozivati, neke stvari će se sasvim sigurno popraviti".

"Drago mi je da je utakmica s jednom od najboljih europskih momčadi prošla bez grubih duela i naguravanja po terenu." - zaključio je Muzurović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara