NA ISPRAĆAJU HRVATSKIH OLIMPIJACA PREDSJEDNIK MESIĆ I PREMIJER SANADER

Najviši državni dužnosnici, predvođeni predsjednikom Republike Stjepanom Mesićem i premijerom Ivom Sanaderom, ispratili su danas u zagrebačkom hotelu Sheraton hrvatsku olimpijsku delegaciju na OI, koje se od 13. do 29. kolovoza održavaju u Ateni. L

Obračajući se sportašima, predsjednik Mesić je naglasio da su oni postigli veliki uspjeh već samim plasmanom na OI, jer su za to morali ostvariti visoke olimpijske norme. "Važno je sudjelovati na Olimpijskim igrama, ali će vas pamtiti samo po broju medalja koje će te osvojiti", kazao je Mesić.

Premijer Sanader poželio je našim olimpijcima da se potvrde kao sportaši te da budu uzor mladima. Poručio im je da vjeruju u svoje sposobnosti i izrazio uvjerenje da ćemo ih na povratku iz Atene dočekati s oduševljenjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša zahavalio je predsjedniku i premijeru na potpori koju su dali sportašima tijekom priprema za Atenu. "Učinili smo sve da u Atenu putuju spremni. Sada je sve na njima", istaknuo je Mateša.

Ispraćaju hrvatske olimpijske delegacije, koja večeras u 19,50 sati posebnim zrakoplovom leti u Atenu, prisustvvali su i potpredsjednik Vlade dr. Andrija Hebrang, ministar vanjskih poslova Miomir Žužul, te pomoćnica ministra obrazovanja, znanosti i sporta Romana Caput Jogunica.

(Hina) xad yad

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara