Na probi u Ukrajini bio srpski nogometaš Borislav Mikić, a ne Mihael Mikić

NA PROBI u ukrajinskom klubu Volyn bio je Srbin Borislav Mikić, a ne Dinamov nogometaš Mihael Mikić, otkrivaju Sportske novosti.

Iako se na službenim web stranicama Volyna nalazi fotografija Mihaela Mikića i njegova cjelokupna biografija, prijateljsku utakmicu za Volyn igrao je srpski nogometaš Borislav Mikić.

Iako nije jasno kako Ukrajinci nisu znali koji će im nogometaš doći na probu, Sportske novosti spominju mogućnost kako je menadžer srpskog Mikića samo želio iskoristiti bolju biografiju našeg Mikića, kako bi ga Ukrajinci uopće primili na probu.

Borislav Mikić imao je sreće, pa su Ukrajinci nakon probe s njim zadovoljni, te će se 10. siječnja pridružiti igračima Volyna i početi s pripremama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sportske novosti pišu kako je i Dinamo dvaput bio žrtva menadžera. Još u vrijeme Zlatka Canjuge Dinamo je kupio "vrsnog strijelca" Danca Rasmussena, igrača prve danske lige, no ispostavilo se kako se radilo o igraču neke treće lige, koji ne bi mogao gol zabiti ni juniorima.

Drugi put Dinamo je kupio visokog i plavokosog Šveđanina Teberia, koji je dolaskom u Zagreb iznenada postao crnca koji više voli golf nego nogomet.

Glasnogovornik Dinama Ado Kožul izjavio je kako je Mikić kaznio sam sebe odlaskom u Ukrajinu bez dogovora s klubom, iako je Mikić tvrdio da tamo nije bio, te da nije "lud da ide u taj klub ako ga traži trećeplasirani".

Mikiću se nije vjerovalo, iako je sada jasno da je Dinamov nogometaš bio žrtva srpskog menadžera koji je želio što bolje prodati svog nogometaša.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara