Nakao odustao od borbe protiv Cro Copa, Dream očajnički traži zamjenu?

PREMA informacijama koje je na svom inače vrlo dobro informiranom i cijenjenom blogu objavila jedna japanska poznavateljica MMA-a, a koje je prenio portal Profightstore, Japanac Yoshihiro Nakao poznatiji kao "Kiss" ipak neće ući u ring s našim borcem Mirkom Filipovićem.

Do Cro Copove prve borbe pod zastavom svoje nove organizacije Dream ostalo je još samo 5 dana, a situacija je prema navedenom toliko dramatična da su u Japanu poslali očajnički javni poziv u kojem traže protivnika za Mirka.

"Ukoliko je netko zainteresiran za borbu, javite mi.", javno je poručio čelni čovjek Dreama Keiichi Sasahara.

Nakao je navodno, kao i ostalih 5 boraca s kojima se pregovaralo, u zadnji trenutak odustao od borbe s Mirkom, a još uvijek nije poznato koji su točno razlozi iako se vjeruje da se Japanac  povukao jer se nije mogao u kratko vrijeme adekvatno pripremiti za borbu protiv Cro Copa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dream je, kako je od prije poznato, osim Nakau, borbu s Filipovićem ponudio i bivšem K-1 borcu Rayju Sefu, Samoancu s američkom putovnicom Mighty Mou, judašu Dong Sik Yoonu, te na koncu i Nakau koji je ponajviše poznat po "incidentu s poljupcem" iz borbe protiv Herringa.

Mirko je u nekoliko navrata u posljednje vrijeme naglasio kako mu je apsolutno svejedno protiv koga će ući u ring jer je savršeno spreman i željan borbe nakon gotovo 7 mjeseci pauze i 2 poraza u nizu (Gonzaga, Kongo).

Podsjećamo, da je Filipović kao jedan od razloga odlaska iz Amerike naveo činjenicu da mu UFC i Dana White nisu mogli pronaći borca za borbu početkom 2008., a on više nije bio spreman čekati i prolongirati borbu jer je već neko vrijeme izrazito motiviran i spreman.

M.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara