Nakon pet sati pregovora: Ništa od Messija, a možda i od Barce na Poljudu!

Foto: Cropix / Vladimir Dugandžić

NITI nakon sastanka koji je na Poljudu trajao pet sati ne zna se hoće li proslava Hajdukove stogodišnjice biti okrunjena dolaskom Barcelone u Split. S predstavnicima agencije MediaPro koja organizira gostovanja Barce pregovarali su prvi čovjek Nadzonog odbora Petroslav Sapunar, Josip Grbić, v.d.predsjednika, Ivan Kraljević direktor marketinga te odvjetnici Vinko Radovani i Miro Šarić. Brat Pepea Guardiole, Pere, nije se pojavio a u Split su stigli Juan Mata Rodriguez i Sergi Vieta, piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Osim stalnog problema s terminom 25. srpnja koji ostaje upitan, jasno je nešto drugo, ono najvažnije. Ako Barcelona i dođe, doći će bez Messija.

"Postoji mogućnost da ne bude utakmice, nakon ovog sastanka nisam optimističniji. Imamo iste probleme, a oni su se uvjerili da opravdano nismo potpisali i definirali ugovor. Ostaje nam da probamo riješiti probleme u narednih nekoliko dana. Sve ostaje otvoreno, i oni će sagledati mogućnosti nakon što porazgovaraju s Barcelonom. Želimo da obje strane budu zadovoljne, da svi profitiramo", izvijestio je novinare Sapunar, dodajući da je Hajduk, s obzirom na nedostupnost Messija, tražio i manji cijenu u odnosu na predloženih dva milijuna eura.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara