Nakon samo jednog dana Železnjak odustaje od Hajduka?

LJUTIT zbog prevelike medijske pozornosti koju je izazvala njegova poslovna suradnja s Igorom Štimcem i ostalim čelnicima Hajduka, ruski tajkun Železnjak prema najnovijim informacijama više nije toliko siguran da je napravio dobar poslovni potez.

Vlasnik splitske Sjeverne luke i kulturni mecena grada pod Marjanom navodno nije očekivao da će njegovo ulaganje izazvati takvu senzacionalnu gužvu i medijske špekulacije, pa ga je takav razvoj događaja podosta naljutio.

Predsjednik Hajduka Branko Grgić svjestan je kako su jednom takvom poslu ipak mogli malo ozbiljnije pristupiti, no spremno je dematirao da će Železnjak odustati od svog sponzorstva.

"Ne, gospodin Železnjak se nije naljutio, možda je bolje reći da se iznenadio preranim objavljivanjem i pozornošću koju je ta vijest dobila, ali ništa se u našem dogovoru ne mijenja" - rekao je Grgić za Jutarnji list.

Rusu, čini se, najviše smeta najavljeni ceremonijal koji će se održati u petak navečer na terasi hotela Park na Bačvicama.

No, Hajdukovi marketinški stručnjaci ove godine ne dižu glavu od posla, te su transferom Nike Kranjčara kao i dovođenjem Ćire Blaževića za trenera započeli trend velike klupske promocije.

Železnjak će se, po svemu sudeći, ipak morati priviknuti na politiku "Bilih", jer kako je poznato, u Hajduku čuda nikad ne nedostaje.

Što se tiče dovođenja pojačanja koja bi trebala opravdati Železnjakovo povjerenje teško 700 tisuća eura godišnje, ona još nisu službeno potvrđena.

Momčad Hajduka trenutno odrađuje pripreme u Zreču, a drugi dio priprema biti će u Austriji, gdje će im se u utorak pridružiti Grgić i Fiorentini.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara