Naletilić: Badelj je ozbiljan za svoje godine, već sad podsjeća na Bobana

Naletilić: Badelj je ozbiljan za svoje godine, već sad podsjeća na Bobana

Foto: AFP

KAD NOVINARIMA treba komentar situacije na talijanskom tržištu igrača, najbolje je okrenuti broj Marka Naletilića. Naš najpoznatiji menadžer sa Fifinom licencom odlično poznaje situaciju u Seriji A.

Za TuttoMercatoWeb prokomentirao je situaciju u kojoj se nalaze hrvatski igrači. Prema pravilima u Italiji klubovi u sezoni mogu dovesti samo jednog igrača izvan Europske Unije što uvelike otežava transfere na čizmu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Da, problem je s igračima izvan EU-a. Nadam se da će se uskoro naći rješenje jer ćemo u protivnom morati čekati na ulazak u Europsku Uniju koji će se dogoditi 2012. ili 2013. Kad talijanskoj reprezentaciji ne ide dobro, veće su restrikcije. Mislim ipak da stvari u Italiji idu na bolje i da se otvaraju granice. Ne mislim samo na igrače iz moje države već iz Brazila i Argentine", kaže Naletilić.

Naletilić je, kao i nekoliko puta do sad, skrenuo pažnju na Milana Badelja. Mladog veznjaka Dinama zastupa Srbin Dejan Joksimović koji je Naletilićev suradnik.

"Ima puno zanimljivih igrača, ne samo u Hrvatskoj već u cijeloj regiji. Milan Badelj iz Dinama je veznjak, rođen '89., a već podsjeća na Bobana. Nije snažan poput njega, ali ima neke slične osobine. I najvažnije - jako je zreo za svoje godine."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara