Naletilić: Hajduk nije ni imao novca za Darija Šimića

Tekst: M.Pa.
Foto: Index

DARIO ŠIMIĆ mogao bi krenuti stopama Tomislava Butine i Igora Bišćana koji su se u zalasku karijere vratili u Dinamo. Nakon što je devet godina proveo u Seriji A braneći boje Intera i Milana, zaputio se u Monaco. Iako standardan prošle sezone, s novim vodstvom u klubu dobio je i novi status - postao je prekobrojan.

> "Dinamovac i ništa drugo": Dario Šimić odbio Edoarda Reju

S 34 godine na leđima, Šimić se više nema namjeru seljakati po Europi i ne krije da bi u Dinamu zaključio bogatu karijeru. Rekorder je hrvatske reprezentacije po broju nastupa, došavši do magične brojke 100, ima svjetsku broncu iz Francuske '98., dva naslova Lige prvaka s Milanom i osvojen naslov prvaka Italije 2004. Šimić je spreman na povratak, očekuje se još samo palac gore Zdravka Mamića u što ni malo ne sumnjamo. Dariju nije do novca, povratak ga zanima jer samo u matičnom klubu može pronaći motiv; emocije i navijače.

I menadžer braniča, Marko Naletilić potvrdio nam je da bi Šimić sljedeće proljeće mogao dočekati u Maksimiru.

"Već su ljetos postojali neki kontakti, ali kao što znate nije došlo do transfera. Još je uvijek prerano govoriti o tome, to je još uvijek samo ideja. No, Dario je zainteresiran za povratak, to je Zagrepčanin i to je njegov klub", rekao nam je Naletilić.

Šimića su željeli i na Poljudu, ali on je poručio je "Dinamovac i ništa drugo".

"Točno je, Šimić je bio interesantan Hajduku, ali su se oni istrošili nakon što su doveli braću Sharbini pa nije bilo sredstava za realizaciju Darijeva transfera", zaključio je Naletilić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara