Napadač Crvene Zvezde odbio poziv Igora Štimca

IAKO je sportski direktor Hajduka Igor Štimac kazao kako bi u Hajduku želio vidjeti Nikolu Žigića, najboljeg napadača Crvene Zvezde i srpsko-crnogorske lige, čini se da od tog potencijalno senzacionalnog transfera neće biti ništa.

Sportnet piše kako se Žigić zahvalio Štimcu na ponudi, ali ju je ipak odbio ustvrdivši kako ne bi prešao u nijedan hrvatski klub, čak i u slučaju da je od Hajduka pristigla službena ponuda.

No, čini se da je Štimac u prijelaznom roku i bez Žigića uspio osigurati respektabilnu momčad Blažu Sliškoviću, koji ovih dana zatvara konačnu konstrukciju prvog sastava.

Najjače i najzvučnije pojačanje svakako je Niko Kranjčar, ali valja istaknuti da će u Hajduku najvjerojatnije ipak ostati hrvatski reprezentativac Mate Neretljak. Prema najnovijim informacijama, ni Mate Dragičević unatoč ponudi korejskog Incheona također neće napustiti Hajduk, pa će tako Slišković na raspolaganju imati dovoljno kvalitetnih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na poziciji desnog boka, koja je dugo vremena mučila Sliškovića, zaigrat će napadač Dragan Blatnjak, koji je na tom mjestu sjajno odigrao nekoliko utakmica na pripremama u Turskoj, a naročito  onu protiv Partizana.

Večernji list piše kako će Blatnjak u hrvatskom prvenstvu biti desni bočni igrač s izraženim napadačkim zadacima, dok bi mu leđa trebali čuvati Biščević ili Pralija.

"Nemam ja što prihvatiti ili ne prihvatiti. Igrat ću na mjestu koje mi trener odredi, ništa mi nije teško. A to mjesto desnog bočnog nije mi nepoznato, već sam igrao na toj poziciji." - izjavio je Blatnjak upitan  o preseljenju na poziciju desnog bočnog.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara