Naši tenisači saznali protivnike u 1. kolu olimpijskog turnira

Naši tenisači saznali protivnike u 1. kolu olimpijskog turnira
HRVATSKI tenisači i tenisačice u četvrtak su saznali imena svojih protivnika u 1. kolu olimpijskog turnira koji započinje u nedjelju.

Mario Ančić igrat će protiv Nijemca Tommyja Haasa, Ivan Ljubičić za protivnika je dobio Armenca Sargisa Sargsiana, dok će Ivo Karlović odmjeriti snage s 13. nositeljem Rumunjem Andrejem Pavelom. Ančića, ukoliko svlada Haasa, u 2. kolu očekuje drugi nositelj Amerikanac Andy Roddick ili Brazilac Flavio Saretta, Ljubičić bi, u slučaju uspjeha protiv Sargsiana, u 2. kolu išao na 12. nostelja Tajlanđanina Paradorna Srichapana ili Šveđanina Joachima Johanssona, dok Karlovića u slučaju prolaska u 2. kolo očekuje Francuz Arnaud Clement ili Ekvadorac Nicolas Lapentti.

U ženskoj konkurenciji Hrvatsku će predstavljati Karolina Šprem, koja je postavljena za 12. nositeljicu, te će u 1. kolu igrati protiv Argentinke Gisele Dulko, te Jelena Kostanić koja je za protivnicu u 1. kolu dobila Portorikanku Kristinu Brandi. Ukoliko prođe 1. kolo Šprem će u drugom igrati protiv bolje iz dvoboja Tajlanđanke Tanasugarn i Indonežanke Widjaje, a Kostanić protiv treće nositeljice Ruskinje Miškine ili Španjolke Serne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Par Ančić/Karlović u 1. će kolu igrati protiv Šveđana Jonasa Bjorkmana i Joachima Johanssona, dok će Kostanić i Šprem u konkurenciji ženskih aprova u 1. kolu igrati protiv Indonežanki Widjaje i Prakusye.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara