Nastavlja se kriza u muškoj odbojkaškoj reprezentaciji

SPORAZUM o izlasku iz krize muške odbojkaške reprezentacije potpisan je danas, na sastanku ministra Primorca, predsjednika Hrvatskog odbojkaškog saveza Andrije Popovića, te predsjednika HOO-a Zlatka Mateše, priopćeno je danas na konferenciji za novinare.

Sudionici razgovora složili su se kako je presudno da reprezentacija nastupi u najjačem mogućem sastavu, pa su se usuglasili u pet najbitnijih točaka koje bi trebale osigurati izlazak iz krize.

Najvažniji uvjet sporazuma je priključivanje "Malevićevih" igrača koji su na pripremama na Bjelolasici, ostatku ekipe u Poreču. Smijenjeni izbornik Rade Malević se, pak mora javno ispričati zbog "djelovanja van sustava", a nakon toga će Izvršni odbor preispitati odluku o njegovoj smjeni.

U sporazumu se apelira na igrače da na najbolji mogući način iskoriste preostalo vrijeme za pripreme koje bi omogućile što bolji nastup na Europskom prvenstvu.

Sadašnji izbornik Leo Barić, tako će od sutra u Poreču imati na raspolaganju sve igrače, te će kompletirati popis od 22 imena odbojkaške reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, ovdje priči nije kraj. Sa Bjelolasice je reagirao i smijenjeni izbornik Rade Malević koji je u Sporazumu proglašen najvećim krivcem.

"Ne mogu vjerovati da su ovo potpisali! U cijeloj priči ja sam najmanje odgovoran", izjavio je Malević za HRT-ov Dnevnik. Nastavlja se međusobno optuživanje sudionika ove afere, a spominje se čak i lažiranje današnjeg priopćenja.

Ma.N.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara