NATJEČAJ ZA MASKOTU UTRKE SVJETSKOG SKIJAŠKOG KUPA "ZLATNI MEDVJED"

Svi građevinski radovi na nivelaciji staze na Medvednici, ali i za njeno osnježivanje i osvjetljenje teku prema planu i bit će gotovi u studenome, tako da će 20. siječnja 2005. Zagreb spremno dočekati utrku Svjetskog kupa u slalomu za skijašice, izjavio je danas na konferenciji za novinare predsjednik Hrvatskog skijaškog saveza i predsjednik Organizacijskog odbora utrke Srećko Ferenčak. L

U sklopu opsežnih priprema Skijaški savez odlučio je raspisati otkupni javni natječaj za izradu maskote utrke "FIS Svjetkog kupa Zlatni medvjed", na koji se mogu javiti svi građani Hrvatske. Svi radovi bit će od 4. do 11. listopada predstavljeni javnosti na prigodnoj izložbi, a 12. listopada obznanit će se imena trojice najuspješnijih, koji će dobiti 15, 8 i 4 tisuće kuna za svoje prijedloge.

Objavljivanju natječaja bili su nazočni i naši najbolji skijaši Janica i Ivica Kostelić, koji nakon ljetnih priprema u srijedu, 1. rujna, kreću na snježne pripreme u Zermat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tijekom konferencije Janica je nacrtala svoj prijedlog za maskotu, koju je nazvala Đuro i napomenula da Ivica ima više dara za crtanje i da bi on mogao poslati neki rad na natječaj.

Ivica Kostelić je naglasio da oporavljen i odmoran kreće u novu skijašku sezonu, te naglasio da će nova skijaška staza na Sljemenu, na kojem je i on naučio prve skijaške korake, biti idealno mjesto za generacije mladih hrvatskih skijaša.

(Hina) xad yad

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara