Navijači koji su doživjeli prometnu nesreću vraćaju se u Zagreb jer im HNS ne želi osigurati avion

Navijači koji su doživjeli prometnu nesreću vraćaju se u Zagreb jer im HNS ne želi osigurati avion

HRVATSKI navijači koji su putem u Estoniju doživjeli prometnu nesreću vraćaju se u Hrvatsku, zato što s autobusom više ne stignu do Tallinna, a Hrvatski nogometni savez im ne želi osigurati let do tamo.

Odmah nakon nesreće o tome je bilo obaviješteno hrvatsko veleposlanstvo u Varšavi, koje je u suradnji s Vlatkom Markovićem navijačima organiziralo novi autobus s kojim bi nastavili putovanje do glavnog grada Estonije.

No, autobus ne bi na vrijeme stigao do Tallinna, pa su navijači uputili molbu Markoviću da im organizira avion kako bi stigli na utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marković je to odlučno odbio, i dodao kako nemaju novaca platiti čarter-let za trideset ljudi, te da je autobus najviše što im mogu ponuditi, prenosi Jutarnji list.

Nezadovoljni navijači pitaju se kako HNS ima novaca platiti let bogatašima, a njima koji su htjeli bodriti svoje nogometaše na gostovanju, ne mogu pomoći.

Sportnet javlja kako je navijačima ponuđeno da autobusom putuju u Tallinn, a za povratak će im biti osiguran čarter-let. No, navodno da navijači traže i put tamo i povratak avionom, pa će se ipak vratiti kući.

Izvor fotografije: Jutarnji list

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara