Navijači Lazija: Reja je svjetlo na kraju tunela

Navijači Lazija: Reja je svjetlo na kraju tunela

Tekst: M.M.
Foto: Hajduk.hr

NA LAZIJEVOM forumu već se naveliko slavi dolazak novog trenera na Olimpico. Edoardo Reja veliko je ime i svi su sigurni kako s njime dolazi i napredak Nebeskoplavih.

"Napokon je otišao" komentira je jedan navijač Lazija na službenom forumu, izražavajući zadovoljstvo odlaskom trenera Ballardinija, koji je klub doveo na rub propasti.

"Moramo dovesti Reju, ne smije to biti nitko drugi. S bilo kim, osim s Rejom, gotovo sigurno ćemo ispast iz lige. Samo nas on može spasiti", ističe drugi navijač rimskog kluba, dok treći pak napominje kako je za sada ipak najvažnije što je popularni "Balla" otišao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Reja je najbolje moguće rješenja za klub. Mislim da se tu nema što dvojiti i da ga treba što prije privoljeti na dolazak u Rim", nastavljaju je "postovi" hvale spram hajdukova trenera.

"Koliko cijenim Reju? Dovoljno će vam reći podatak da bi da Roberta Baronija, Fabija Firmanija i Stephena Makinwu u zamjenu za Edoarda Reju", ističe se nešto niže na forumu.

"Potvrđeno je. Reja je naš novi trener. Mislim da sada više ništa ne može poći po zlu. Vrlo sam uzbuđen, ne mogu vjerovati da je Ballerina napokon otišao"...

"Vidim svjetlo na kraju tunela. Reja ulazi, a Balla odlazi. Još će se sada i Ledesma priključiti. Ovo je u svakom slučaju veliki korak naprijed", zaključuje Lazijal.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara