Navijači traže glavu debelog Ronalda nakon prvog ispadanja u pretkolu Cope Libertadores

Foto: AFP

USPOREN očiglednim problemom prekomjerne težine, Ronaldo se našao na žestokom udaru navijača, tako da mu je ispadanje Corinthiansa u pretkolu Cope Libertadores pokvarilo uživanje u posljednjoj sezoni karijere.

Njegov Corinthians je eliminiran u pretkolu Cope Libertadores nakon 2:0 poraza od Deportes Tolime u srijedu u uzvratnoj utakmici (prva je završila 0:0), a glavnim krivcem za to proglašen je 34-godišnji napadač kojega je Fifa 1996., 1997. i 2002. proglasila najboljim na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Korinćani su postali prvi brazilski klub koji je zapeo već u pretkolu Cope Libertadoresa. Navijači im to nisu mogli oprostiti. Pojavili su se na aerodromu u Sao Paulu kako bi javno manifestirali svoje nezadovoljstvo, ali su se igrači izravno iz aviona ukrcali u automobile i klupski bus, te su kućama krenuli uz policijsku pratnju.

Na zgradi u kojoj se nalaze klupske prostorije osvanuli su natpisi iz kojih se jasno vidi tko je najveći krivac za posrtanje. "Besramno debeli", "Ronaldo odlazi", samo su neki od tih napisa. TV-slika pokazala je, pak, oštećene skupocjene automobile nogometaša Corinthiansa, koje su ogorčeni navijači gađali kamenjem.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara