Nedostaje gotovo pet tisuća ulaznica, a nitko ne zna gdje su

NA javnoj lutriji je rezervirano tisuću, a što se događa s ostalih pet tisuća ulaznica, znaju samo pojedinci koji se bave dilanjem po Beču.

Turci su jutros došli bez problema do svojih ulaznica. Čekali su u redovima te jutros pokupili svoje rezervirane ulaznice (njih tri tisuće). Sutra će kupiti još dvije tisuće na mjestu predviđenom za preuzimanje u Beču, dok je samo 800 ulaznica otišlo sponzorima, piše portal vatreni.hr.

Podsjetimo, Uefa je odredila za svaki nogometni savez po šest tisuća ulaznica za susret u petak. To je određeno prema pravilu za četvrtfinalne i polufinale susrete, prema kojem svaki savez dobiva po šest tisuća karata, ni karte više. Karte su se mogle rezervirati putem lutrije HNS-a, a prema nama dostupnim podacima 1080 ulaznica je rezervirano na taj način. Ostatak od oko 4800 ulaznica završio je u nekim drugim rukama. Kojima i na koji način tek se treba otkriti. Samo se nadamo da će na svijetlo dana konačno izaći što se dogodilo s kartama za četvrtfinale te tko su ti ljudi koji javno "dilaju" s ulaznicama tražeći ogroman novac. I od kuda im sve te ulaznice?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema sumnje da crno tržište cvijeta. Svjedoci govore da se ovih dana prodaju karte na crno po cijenama i do tisuću eura. Kako su došli do tih karata za sada ostaje nejasno, no jedno je jasno. Mnogi od zagriženih navijača hrvatske reprezentacije ostat će izvan stadiona, jer jednostavno nemaju 700 ili 800 eura koje bi trebali dati za spektakl u Beču.

M.Š.
Foto: K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara