Nekoć protivnici, a sada prijatelji: Pat Barry dolazi u Zagreb pomoći Cro Copu

Nekoć protivnici, a sada prijatelji: Pat Barry dolazi u Zagreb pomoći Cro Copu

Foto: Fightsite

MIRKO FILIPOVIĆ je na UFC-u 115 ugušio Pata Barryja u meču u kojem se čak dva puta grlio sa svojim protivnikom. Nije tu bilo zle krvi kakvu obično gledamo u kavezu. Cro Cop je, naime, Barryjev idol i jedan od razloga zbog kojeg se taj kick bokser počeo baviti slobodnom borbom.

I nakon meča ovi su protivnici ostali u kontaktu, a Filipović je najavio da bi mu Barry u budućnosti mogao pomoći u pripremama za neke dvoboje. Upravo će se to dogoditi za meč protiv Royja Nelsona koji Cro Copa čeka za nešto više od tri tjedna u Las Vegasu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barry je na svom Twitteru napisao da dolazi u Hrvatsku gdje će biti sparing partner Cro Copu sve do 29. listopada. To ujedno i znači kako će Mirko posljednje tjedne priprema provesti u Hrvatskoj, a neće putovati u Amsterdam na sparinge kao što je to znao biti slučaj uoči nekih prethodnih dvoboja.

Podsjećamo da je Barry proteklog vikenda poražen u meču sa Stefanom Struveom. Dana White je poštedio “HD-a” rekavši kako cijeni njegov stil borbe i da unatoč negativnom scoreu i porazima u nizu neće dobiti otkaz u američkoj promociji. Možda pomogne u istom naumu i našem Cro Copu kojem je meč s Royjem Nelsonom posljednji u važećem UFC-ovom ugovoru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara