Ni Milan ne može odoljeti Becksu

Ni Milan ne može odoljeti Becksu

IAKO se gotovo sigurno radi samo o priči bez ikakvih osnova, vijest da bi David Beckham mogao preći u redove talijanskog Milana zagolicala je maštu svjetske nogometne javnosti.

Posebno iz razloga što je talijanski velikan poznat kao klub koji u svojim redovima voli "nogometne djedice" koji su već ušli u četvrto desetljeće života. Pretprošle su sezone osvojili Ligu prvaka s najstarijom momčadi u povijesti ovog natjecanja, a kapetansku traku Rossonera nosio je Paolo Maldini koji je ujedno bio i najstariji igrač koji je ikada nastupio u finalu.

U bližoj prošlosti pokupovali su većinu "gerijatrije" na europskom nogometnom tržištu. Među ostalim i Ibrahima Ba sa 34, Amorosa sa 31, Vierija sa 31, Stama sa 31, Caffua sa 33, Favallija sa 34, Ronalda sa 30, Kalca sa 32, Zambrotu sa 31 i povratnika Ševčenka sa 33.

Beckham bi se 34. godini života savršeno uklopio u prosjek, a cijela je priča dobila pozornost kada je objavljeno da će nakon završene sezone u američkoj MLS ligi nastaviti trenirati s prvom momčadi Milana kako bi bio spreman za reprezentativni dres. Trener Rossonera Ancelotti zadovoljno je prokomentirao priključivanje engleskog reprezentativca koji sa svojim LA Galaxyjem ima još tri godine važećeg ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne vidim nikakvog problema u cijeloj priči. Upoznat ćemo pravog šampiona."

Dodatne glasine podgrijao je i potpredsjednik Adriano Gallijani neodredivši se o pitanju kupovine Beckhama.

"Sve vas zanima hoćemo li kupiti Davida. O tome ćemo razgovarati u budućnosti", uz smiješak je prokometnirao predsjednik talijanskog velikana.

M.P.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara