Ni Pilić više ne želi izborničku poziciju?

Ni Pilić više ne želi izborničku poziciju?

NAKON što je Goran Ivanišević odbio preuzeti izborničku poziciju, te najavio da će biti izbornik, ali tek onda kada on to želi, još uvijek aktualni izbornik Nikola Pilić je nastavak vođenja reprezentacije stavio pod znak upitnika.

Goran Ivanišević je nakon razgovora s Radimirom Čačićem, predsjednikom HTS-a, odustao od preuzimanja funkcije izbornika hrvatske teniske reprezentacije, da bi u utorak Nikola Pilić izjavio kako je njegova misija završena.

"Nakon osvajanja Kupa u Bratislavi rekao sam predsjedniku Čačiću da je moja misija završena i da je logično da moju poziciju preuzme Goran kao prirodni nasljednik. No, Goran ima pravo na svoje mišljenje, odluka je njegova i novonastalu situaciju najradije ne bih komentirao." - izjavio je Pilić novinaru Večernjeg lista.

"A tko kaže da ja uopće želim još biti izbornik? Zašto bih mijenjao svoju odluku? Sigurno je da ću u ponedjeljak, 16. siječnja, poslovno doći u Zagreb. Tada ću i razgovarati s predsjednikom Čačićem i vidjeti što mi je činiti." - dodao je izbornik Pilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik HTS-a Radimir Čačić tvrdi kako je bilo naznaka da će Ivanišević odbiti izborničku funkciju.

"Mi smo i planirali da Nikola Pilić bude izbornik i 2006. godine, a Ivanišević od 2007. godine. S time da je Goran izrazio želju za ranijim dolaskom na spomenutu funkciju." - kazao je Čačić.

"Usput, prava je rijetkost u svijetu sporta da dvije takve veličine žele jedan drugome prepustiti tako prestižnu poziciju. U svakom slučaju, svi ćemo zajedno još jednom o svemu raspravljati." - dodao je Čačić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara