Niko bi igrao; Bilić ga ne želi

NIKO KRANJČAR želio bi zaigrati u Velikoj Gorici i pomoći mladoj nogometnoj reprezentaciji da izbaci SiCG, a izbornik Slaven Bilić je iz bolnice Rebro poručio da ga ne trebaju jer će kvalifikacije završiti igrači koji su ih i započeli.

"Ja sam za, s tim da se zna unaprijed: Niko ne može biti krivac ako se SiCG plasira, a ne Hrvatska" - kazao je Zlatko Kranjčar za Sportske novosti. Veselilo bi ga da Niko pomogne u, kako kaže, teškoj utakmici.

Sam Niko je također za nastup, spreman je i čeka što će odlučiti stožer mlade reprezentacije. Vjeruje da do pobjede mogu doći i bez njega, a ako ga pozovu, rado će im se priključiti.

Izbornik mlade hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić, koji se nakon operacije kralježnice oporavlja u bolnici Rebro, poručuje da mu Niko ne treba.

"Neka ostane sve kratko i jasno: ne zovemo Kranjčara, neka kvalifikacije završe momci koji su i započeli."

Prognozorajući uzvratni susret s mladom reprezentacijom SiCG, zaključuje da su naši momci bolji i da idemo na EP. Ističe da će SiCG biti oslabljena neigranjem četiri bitna igrača, a od naših očekuje da pošteno dignu ruku ukoliko ne budu u stanju izdržati svih 90 minuta.

Aljoša Asanović također smatra da momci koji su započeli kvalifikacije posao trebaju odraditi do kraja. Poručuje da se neće pozivati novi igrači, a glede ogleda u Velikoj Gorici je veliki optimist. Siguran je da odlazimo na EP.

Kako je u Beogradu Asanović zaradio crveni karton, ostaje otvoreno tko će voditi momčad u Velikoj Gorici. Glavni tajnik HNS-a Zlatko Srebrić poručuje da Disciplinska komisija natjecanja treba odlučiti hoće li kazna biti samo novčana, ili će momci na utakmici biti bez "glave".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara