Niko: Hvala Štimcu što napokon s veseljem igram nogomet

NIKO KRANJČAR izjavio je kako je očekivao zvižduke navijača u Maksimiru i kako se pripremio na to da tamo još dugo vremena neće biti dobrodošao za najvatrenije navijače Dinama.

U kratkom razgovoru za Jutarnji list naglasio je kako mu je jasan bijes navijača zbog njegovog prijelaza u Hajduk, ali da ne razumije takvo ponašanje kada igra reprezentacija i treba svu moguću podršku. Jer, dok je sjever zviždao njemu, istok i zapad su zviždali sjeveru, a igrači na terenu su u takvoj atmosferi morali postići barem još jedan pogodak protiv Malte.

Nakon asistencije za drugi Pršin pogodak, Niko je udario nogom u reklamu i opsovao prema sjeveru. Kaže kako je u tom trenutku "iz sebe izbacio sav pozitivni bijes". Ipak, naglašava kako je uvjeren da mu pravi navijači Dinama nisu zviždali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na jako dobru atmosferu u Splitu i izrazio zahvalnost svima u Hajduku koji su mu omogućili da ponovno s veseljem igra nogomet. Ipak, nedostaju mu njegovi prijatelji, špica i šetnja rodnim gradom.

Jako teško je doživio ispadanje Dinama u Ligu za opstanak i uvjeren je da će, unatoč početnom veselju Hajdukovih navijača, svima u Splitu nedostajati borba s Dinamom za naslov prvaka. Mamićev odlazak nije želio komentirati naglašavajući da je sve to iza njega.

Na pitanje novinara Jutarnjeg o tome želi li poručiti nešto Bad Blue Boysima što do sada nije uspio, rekao je kako smatra da je svoj odlazak dobro obrazložio i kako ne osjeća potrebu da se opravdava za činjenicu da iz Dinama nije otišao, već da je iz njega otjeran.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara