Niko Kranjčar: Dinamo nema šansi u Europi

KAPETAN Dinama Niko Kranjčar izjavio je kako ovakav Dinamo nema nikakve šanse u Europi, te da bolje igra u reprezentaciji jer je tamo veća kvaliteta nego u Dinamu.

U intervjuu za Sportske novosti Niko je rekao kako mu se čini da je razlog loše Dinamove igre teško locirati.

Na pitanje novinara kako to da Da Silva briljira u mladoj reprezentaciji, a i Niko nije loš u seniorskoj reprezentaciji, mladi nogometaš rekao je kako u reprezentaciji izvršavaju ono što se od njih traži, kao i u Dinamu.

"Nemojte to mene pitati. Tu je trener Gračan, došao je Otto Barić kao šef struke, neka vam oni odgovore. Ili Zdravko Mamić. Zašto bismo mi odgovarali na pitanje - zašto igrate bolje u reprezentaciji. Oni su kvalificirani za taj posao, pa bi mogli znati i razlog. Mi smo tu da izvršavamo ono što se od nas traži" – izjavio je Niko Kranjčar odbacujući trvrdnje novinara da igračima u Dinamu daju krive savjete.

"To ste vi rekli. Ne mogu sad kazati u reprezentaciji je idealno, ovdje u Dinamu ništ´ ne valja. Mogu samo kazati da je u nacionalnoj vrsti mnogo veća kvaliteta nego u Dinamu, to je moj jedini zaključak“ – komentirao je Niko za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez komentara mladog kapetana nije mogao proći ni skorašnji nastup Dinama u Ligi UEFA. Niko je rekao kako mu nije jasno zašto se podcjenjuju Heerenveen i Beveren, jer bi prema prikazanom u posljednje vrijeme Dinamo trebao respektirati njih, a ne obrnuto. Niko se pita na temelju čega svi misle, uključujući i igrače Dinama, da su bolji od svojih protivnika, kad u Europi nisu ništa napravili toliko godina.

Podsjetimo, Dinamo je izborio nastup u Ligi UEFA, a u prvom kolu koje se igra 21. listopada je slobodan. Prvi susret igra 4. studenog na domaćem terenu protiv belgijskog Beverena.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara