Niko Kranjčar gotovo sigurno u Portsmouthu?

Niko Kranjčar gotovo sigurno u Portsmouthu?

U ZAGREBU su u ponedjeljak razgovarali predstavnici engleskog prvoligaša Portsmoutha, čiji je vlasnik srpski tajkun Milan Mandarić a izvršni menadžer Velimir Zajec, s Nikom Kranjčarom i njegovim zastupnicima o mogućem odlasku na Otok.

Kranjčar, njegovi menadžeri Šuker i Pokrovac te Dinamo dobili su vremena da razmisle o ponudi, koja s financijske strane, kao saznaju Sportske novosti, oštro konkurira onoj koju je ponudio Igor Štimac, sportski direktor Hajduka.

Transfer u Portsmouth navodno je puno izgledniji nego eventualni odlazak u Split. Vjeruje se da bi i za samog Niku Poljud bio svojevrsni šok, dok bi u Portsmouthu bio u sigurnim rukama nekadašnjeg očevog suigrača, prijatelja i kuma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan Mandarić izjavio je da cijene i žele Niku. Predsjednik i vlasnik engleskog prvoligaša vjeruje kako je mladi nogometaš od oca naslijedio "dragocjene gene“, a drago mu je što su stari i mladi Kranjčar , kkao je imao čuti, slični po talentu, imaginaciji i realizaciji.

"Interesira nas zdrav, normalan odnos, simbioza u kojoj bismo mi pomogli Kranjčaru, Kranjčar nama, ima toliko razloga da na kraju budemo zadovoljni svi.“ – rekao je Mandarić. Izrazio je uvjerenje da će najkasnije početkom slijedećeg tjedna doći u Zagreb, kako bi završio razgovore oko Nikinog transfera u Premierligu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara